In mijn praktijk aan huis behandel ik alle voorkomende klachten en (sport)blessures. 

Eerste behandeling

Voorafgaand aan de eerste behandeling vult u een intake-formulier in, zodat ik een duidelijk beeld krijg van uw klachten. Tijdens het intakegesprek (ca. 10 min) wat daarop volgt, bespreken we het formulier en stel ik aanvullende vragen. Daarna doe ik aanvullend functie-onderzoek om de aard van de klachten te beoordelen. 

Aantal behandelingen

Vaak zijn klachten niet na één behandeling verholpen. Het aantal behandelingen en de frequentie ervan, hangt af van de aard van uw klachten en het doel dat u voor ogen heeft. De mate van verbetering verschilt per persoon en per klacht. Per behandeling bekijken we samen of en wanneer een volgende behandeling nodig is. 

Hygiëne en kleding

Ik stel het zeer op prijs als u opgefrist (het liefst gedoucht) op mijn massagetafel ligt. Tijdens de massage draagt u prettig zittend ondergoed, dat gedurende de behandeling aan blijft. Voor de dames het liefst een bh met sluiting op de rug. 

Algemene voorwaarden

Om de massage zo soepel en ontspannen mogelijk te laten verlopen, hanteert Massagepraktijk Kihon een aantal voorwaarden. Als u een afspraak voor een massage maakt, ga ik ervan uit dat u bekend bent met deze voorwaarden en hiermee akkoord gaat.

Klachtenregeling

Mocht u niet tevreden zijn over de manier waarop ik u behandeld hebt, dan hoor ik dit graag van u. Het liefst binnen een week na de behandeling, zodat we er op korte termijn samen uit kunnen proberen te komen. Mocht dit niet tot het gewenste resultaat leiden, kunt u een officiële klacht indienen bij de  Commissie Klacht- en Tuchtrecht DIAGNOZ-TIS, waarbij mijn beroepsgroep NMTN aangesloten is. Meer informatie vindt u hier, op de site van de NMTN.